De 1 mai, dosare penale pe șoselele din Vâlcea

/


De 1 mai, polițiștii din Vâlcea nu au avut liber, așa cum au crezut unii conducători auto care, cu un tupeu ieșit din comun, au pus în pericol siguranța participanților la trafic. Pentru faptele lor penale, doi dintre șoferi s-au ales cu dosare penale.

Unul dintre ei a fost depistat pe raza municipiului Drăgășani în timp ce conducea un autoturism în stare de ebrietate. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din oraș, care la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că are o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau alte substanțe.

​Cel de-al doilea șofer a fost oprit pentru control în comuna Frâncești. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din localitate, conducea un autoturism deși s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

You May Also Like