Drogat la volan pe străzile din Râmnicu Vâlcea

/


Nu purta centură de siguranță la volan și a fost văzut, din întâmplare, de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea. Surpriza a fost mare însă, pentru că nepurtarea centurii era cea mai mică problemă a unui tânăr de 25 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Asta pentru că omul consumase substanțe interzise, iar oamenii legii și-au dat seama că e ceva în neregulă cu el și l-au testat cu aparatul drug test.

“În seara de 7 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate, observând că acesta nu purta centura de siguranță.

În urma controlului, a rezultat de asemenea că șoferul nu avea nici poliță de asigurare valabilă pentru autoturismul pe care-l conducea. 

Bărbatul a fost testat și cu aparatul drug test, rezultând o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice. 

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pe numele lui fiind deschis și un dosar penal”- precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.

loading...

You May Also Like