FEMEIE din VÂLCEA, acuzată de TÂLHĂRIE în GERMANIA. A agresat o bătrână de 92 de ani

O femeie de 39 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, este acuzată că ar fi tâlhărit în plină stradă o bătrână de 92 de ani. Vâlceanca ar fi comis fapta într-un oraş din Germania, iar autorităţile de acolo au emis pe numele său un un mandat european de arestare ce a fost pus în aplicate de poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea.

“La data de 14 mai a.c., polițiștii au executat un mandat european de arestare, în comuna Vlădești, fiind vizată o femeie de 39 de ani, persoană urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, în cursul lunii aprilie 2016, persoana bănuită, împreună cu alți 2 bărbați, în timp ce se afla într-un oraș din Germania, ar fi acostat pe stradă, o femeie de 92 de ani, sustrăgându-i 2 coliere de aur.

Femeia a fost depistată de polițiști, ulterior fiind prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, aceasta fiind încarcerată la Centrul de Reținere  și Arestare Preventivă Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

foto: google.com

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like