Femeie din Vâlcea, incendiată de concubin. Bărbatul a fost încătușat!

/

Gelozie, alcool, conflict verbal… o combinație de trei elemente care duce de cele mai multe ori la acte de violență cu urmări dramatice. Asta s-a întâmplat și pe 1 aprilie 2022, în comuna Nicolae Bălcescu, din județul Vâlcea. Un individ beat și orbit de gelozie s-a luat la ceartă cu iubita sa, iar la un moment dat a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Femeia a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului, viața ei fiind pusă în pericol. Ca urmare, concubinul a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie, el fiind dus, în cursul zilei de astăzi, în fața judecătorilor Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

“Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 01.04.2022, în juruI orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa concubinei sale, din com. N. Bălcescu, jud. Vâlcea, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă. Urmare acţiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II şi III pe circa 25% din suprafaţa corpului, care au necesitat circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa victimei. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de lnvestigaţii Criminale şi Postul de Poliţie N.Bălcescu. Cercetările continuă pentm lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să inftângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like