FOTO. 250 de abateri pe șoselele din Vâlcea, weekend-ul trecut

/

Acțiuni de amploare weekend-ul trecut pe șoselele din Vâlcea. Polițiștii de circulație au oprit în trafic, pentru control, nu mai puțin de 470 de conducători auto. Numărul abaterilor constatate este extrem de mare, dintre toți șoferii controlați, 250 au fost sancționați contravențional. Cea mai des întâlnită abatere pe drumurile din Vâlcea rămâne depășirea limitei legale de viteză, care este, de asemenea, și principala cauză a producerii accidentelor.

“În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 250 de abateri de la normele rutiere, dintre care o sancțiune pentru conducere agresivă, 158 pentru depășirea limitei legale de viteză, 3 pentru consumul de băuturi alcoolice la volan, 9 pentru depășire neregulamentară, 5 pentru neacordare prioritate pietoni, iar restul pentru alte nereguli. 

Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 51 de permise de conducere (36 viteză, 9 depășire, 3 alcool, 1 neacordare prioritate vehicule, 1 neacordare prioritate pietoni, 1 conducere agresivă)şi retrase 9 certificate de înmatriculare. 

Totodată, polițiștii au întocmit şi 2 dosare penale în care se efectuează cerectări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere” informează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like