FOTO-VIDEO: ACCIDENAT GRAV la MILCOIU. Membrii trupei DJ Project sunt implicați

Mai jos puteti vedea o fotografie cu Mirabela Cismaru, solista celor de la DJ Project, care a fost ranita in urma unui accident produs la Milcoiu, in Valcea.

UPDATE 2: Conform purtatorului de cuvant al Ambulantei Valcea, in total sunt cinci victime. Trei dintre victime au suferit politrumatisme prin accident rutier, o victima a fost diagnosticata cu TCC si alta cu policontuzii. Reamintim ca printre victime se numara si membrii trupei DJ Project, ei fiind in afara oricarui pericol. 

UPDATE: Membrii celebrei trupe DJ Project sunt implicati in accidentul de la Milcoiu, ei fiind transportati la Spitalul Judetean Valcea in stare grava.

In aceasta dupa-amiaza, la ora 17.30, un accident accident rutier s-a produs pe DN 7, la km 160 + 300 metri, soferul unui tir, care circula pe ruta Pitesti – Ramnicu Valcea, a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a rasturnat pe sensul opus de mers, lovind 2 autoturisme. Din impact, patru persoane au fost ranite.

vom reveni!

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “FOTO-VIDEO: ACCIDENAT GRAV la MILCOIU. Membrii trupei DJ Project sunt implicați

  1. Circa 80% din accidentele cu răniți și morți pe DN7au drept cauza greșeli ale tiriștilor. Conduc agresiv,depășesc in zone nesigure,depășesc frecvent viteza maxima pe care au voie sa o aibă in anume porțiuni de drum,îți interzic depășirea,etc. Sunt pentru interzicerea lor in weekend și sărbători legale.

Comments are closed.