FOTO. ACCIDENT cu 3 mașini pe DN 64, la IONEȘTI

Trei autoturisme au intrat în coliziune pe DN 64, pe raza comunei Ionești, sat Marcea, între Râmnicu Vâlcea și Drăgășani. Evenimentul rutier a avut loc azi, 8 ianuarie, în jurul prânzului, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervenind pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Cauza producerii accidentului ar fi depășirea neregulamentară.

“Ajunși la fața locului, pompierii au luat măsura deconectarii bornelor de la acumulatorii autovehiculelor, pentru evitarea producerii unui incendiu, iar zona a fost delimitata pentru îngrădirea accesului persoanelor neautorizate” – precizează ISU Vâlcea.

Din fericire, în urma impactului nu a fost nimeni rănit. Însă pagubele materiale cauzate sunt însemnate, mai ales că, pe lângă cele trei autoturisme avariate, a mai fost distrus și un stâlp de electricitate de pe marginea drumului care a blocat sensul de mers Rm. Vâlcea- Drăgășani.
Traficul a fost reluat după mai bine de o oră de la producerea accidentului, când stilpul a fost îndepărtat de pe carosabil.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like