FOTO: ACCIDENT cu patru victime la SINEȘTI

/

Patru persoane au fost rănite în această seară într-un accident rutier ce a avut loc în localitatea Sinești, sat Urzica, pe DJ 605 A. Din primele informații, două autoturisme au fost implicate, fiind vorba despre o depășire neregulamentară. Unul dintre șoferi a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism ce venea din sens opus și care circula regulamentar.

“Prin sistemul 112 a fost anunțată o persoană încarcerată și alte 3 rănite, motiv pentru care la fața locului au fost trimise: un echipaj de descarcerare și încă 3 ambulante. După efectuarea manevrelor de descarcerare, persoana rămasă captiva între elementele caroseriei contorsionate a fost salvată. Ulterior persoanele rănite au fost transportate la CPU Horezu pentru îngrijiri și investigații suplimentare” – precizează ISU Vâlcea.

Victimele sunt: R.I., în vârstă de 59 de ani, de sex feminin, care a suferit politraumatisme multiple; S.C., în vârstă de 34 de ani, de sex masculin, suspect se fractură de femur; M.R, de 19 ani, se sex masculin, care a suferit un traumatism ocular și escoriații la nivelul capului; C.D., de 22 de ani, de sex masculin, care a suferit escoriații și acuză dureri în piept.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like