FOTO. ACCIDENT CUMPLIT într-o comună din VÂLCEA. Una din victime are brațul smuls…

/

Accident cumplit în urmă cu puțin timp pe DN 67B, în comuna Livezi, zona Pârâienii de Jos, fiind implicate doua autoturisme. Din primele informații de la fața locului, un bărbat care mergea cu mâna scoasă pe geamul deschis a fost lovit din spate de un autoturism. Victima a fost aruncată din mașina, iar brațul i-a fost smuls din umăr. De asemenea, o altă persoană a fost rănită.

Pentru salvarea bărbatului cu brațul smuls a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj, acesta urmând sa fie preluat de la Spitalul Balcesti, unde a fost dus pentru stabilizare. Bărbatul va fi transportat la un spital din București, acolo unde există șanse ca brațul său să fie salvat. Un mare merit pentru acest lucru îl au medicii de la Ambulanța Vâlcea, care au procedat ca la carte pentru a-i salva mâna.

“Cea de-a doua victima a fost stabilizata si este transportata la CPU Horezu de echipajul SMURD. Ambele victime se aflau in aceeasi masina. In cel de-al doilea autoturism se aflau 5 persoane, care nu au fost afectate” – precizează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like