FOTO: ACCIDENT GRAV în centrul RÂMNICULUI. Un taxi și un Mercedes au intrat în coliziune

UPDATE 2: Medicii de la UPU Vâlcea au reușit să-l salveze pe taximatristul accidentat grav. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, iar acum este stabil. 

UPDATE: În Mercedesul care a intrat în coliziune cu Dacia Logan (taxi) se pare că se aflau trei cetățeni de etnie rromă, care ascultau manele la maximum și circulau cu viteză pe Calea lui Traian. În acest moment la fața locului a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei Vâlcea, iar rromii au fost băgați în dubă. Taximetristul a fost transportat la UPU Vâlcea și se află în stop cardio-respirator, medicii făcându-i manevre de resuscitare. Vom reveni! 

Accident grav în urmă cu puțin timp în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona Cozia, chiar la intersecția străzii Știrbei Vodă cu Calea lui Traian. Din primele informații, implicate în accident au fost două autoturisme, un taxi și un Mercedes. Martorii spun că șoferul din Mercedes ar fi condus cu viteză pe Calea lui Traian, a pierdut controlul volanului, a sărit peste rondul de flori și s-a izbit puternic în autoturismul taxi, proiectându-l pe trotuar.

Din câte se pare, taximetristul a fost aruncat din mașină pe portiera din dreapta. El este inconștient se pare, fiind în stare gravă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like