FOTO. ACCIDENT GRAV într-o comună din VÂLCEA. Patru victime…

/

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier grav ce a avut loc în această dimineață de luni, 7 martie 2022, în jurul orei 03.24. Evenimentul de circulație s-a petrecut în localitatea Stoenești, sat Bârlogu, șoferul unui autoturism pierzând controlul direcției de mers și intrând într-un cap de pod.

“În urma impactului, au rezultat 4 victime implicate, din care una incarcerata. La fața locului s-au deplasat: 2 ASAS cu modul de descarcerare, 1 SMURD, 3 ambulante SAJ.
În momentul sosirii forțelor la locul intervenției, traficul rutier era total blocat. Persoanele surprinse în autovehicul (3 adulti si 1 minor) au fost găsite conștiente și cooperante dar cu diverse politraumatisme ( T.A.M., de 4 ani sex feminin, cu dureri la nivelul spatelui; C.T., de 23 de ani, sex masculin, cu dureri membru superior drept; V.V.C, de sex masculin, cu fractură de membru superior stâng; P.R. de 25 ani de sex masculin, încarcerat, prezenta diverse politraumatisme). După efectuarea manevrelor de descarcerare, toate cele 4 victime au fost preluate de ambulante si transportate la UPU Vâlcea” – informează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like