FOTO : ACCIDENT GRAV la VOINEASA. Mașină căzută în baraj

UPDATE 2: Victima a fost scoasa de sub masina de jandarmi si de pompieri, ea fiind preluata de ambulanta. Se pare ca are un picior zdrobit.

UPDATE: Conform unor informatii obtinute de la Ambulanta Valcea, trei persoane sunt ranite in accidentul de la Voineasa. Una din victime – o femeie – este inca prinsa sub masina, autoturismul fiind cazut in prapastie la circa 100 de metri de nivelul drumului forestier. Se asteapta interventia salvamontistilor, care vor coborî in prapastie pentru a asigura masina, astfel incat ambulantierii sa poata interveni. Autoturismul este de teren, iar accidentul s-a produs pe fondul unei derapari. 

ISU Valcea a anuntat ca in jurul orei 16.00, un autoturism a cazut in barajul Balintru, in localitata Vioneasa. Din primele informatii, 4 persoane se aflau in masina, 3 s-au autoevacuat si una este prinsa sub masina. La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale ISU (o descarcerare, o ambulanta si o autospeciala cu modul de descarcerare) si doua ambulante SAJ. Se deplaseaza si Salvamontul.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like