FOTO. ACCIDENT la ȘUȘANI. Șofer fără permis și cu o alcoolemie de 1,92 mg/l

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, un tânăr a provocat un accident în comuna Șușani, județul Vâlcea. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, fiind vorba doar de pagube materiale. Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că bărbatul nu deținea nici măcar permis de conducere, motiv pentru care s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unei vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unei vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

“În seara zilei de 30 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că un autoturism a acroșat un gard din lemn al curții unei locuințe, din Șusani.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Sutești s-au deplsat imediat la fața locului, unde au descoperit un autoturism care a acroșat un gard și a pătruns în curtea unei locuințe de pe raza comunei Șușani. De asemenea a fost identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 29 de ani, din comuna Șușani, care a declarat că a încercat să întoarcă autoturimsul care era parcat în fața imobilului apelantului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like