FOTO. ACCIDENT MORTAL pe DEM RĂDULESCU provocat de un șofer urmărit în trafic de POLIȚIE

O glumă proastă l-a costat viața pe un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș, care noaptea trecută a murit într-un accident rutier pe care l-a provocat chiar în timp ce era urmărit de Poliție. Incidentul a avut loc în jurul orei 02.34, pe bulevardul Dem Rădulescu din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, un apel pe 112 anunța faptul că un bărbat ce se afla la volanul unui autoturism le-ar fi arătat un pistol unor persoane, după care a plecat în trombă. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă în momentul în care a fost oprit șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui. La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, impactul fiind unul atât de puternic încât șoferul autoturismului urmărit a murit.

“În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism și pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like