FOTO. ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

UPDATE 2: Microbuzul desfășura o cursă ocazională pe ruta Pitești – Ocna Sibiului. Din primele date, șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire.

S-au acordat îngrijiri medicale la 19 persoane:  7 au fost transportat la Spitalul Județean Valcea; 5 au fost transportate la Spitalul Judetean Sibiu; 1 victima fost transportata cu elicopterul la Craiova; 6 au refuzat transportul la spital.

UPDATE. In total, 21 persoane au fost implicate în accident ( 19 in microbuz- 18 pasageri+șofer) ,2 persoane in autoturismul accidentat.Au rezultat 9 victime: 2 persoane din autoturism – au fost scoși din auto de către participanții la trafic – prezintă fracturi de membre , 7 persoane din microbuzul răsturnat care prezintă traumatisme diverse (acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente, nu sunt persoane minore printre victime.

Accident rutier pe DN 7, in zona Râu Vadului, comuna Câineni anunta autoritatile din Valcea. Un autoturism și un microbuz de transport persoane au intrat in coliziune, iar microbuzul s-a rasturnat pe carosabil. In microbuz se aflau 18 persoane, care se pare ca au reusit sa iasa, iar in autoturism se aflau doua persoane.

“Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu. Misiunea este în dinamică” – precizeaza purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, locotenent colonel Popescu Cătălin.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like