18 august 2019

FOTO – ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. Trei victime, printre care o gravidă și un copil

UPDATE: Conform IPJ Vâlcea, accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui Mercedes, autoturism ce are volanul pe dreapta și numere de înmatriculare de Vâlcea. Conducătorul auto a intrat într-o depășire neregulamentară. În final, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului. O femeie de 43 ani care a fost îngrijită de echipajele medicale ajunse la fața locului si care a refuzat transportul la spital, o altă femeie de 63 ani care a suferit un traumatism toracic. De asemenea, două fete de 10, respectiv 16 ani au suferit un traumatism abdominal și un traumatism la glezna, iar femeia gravidă a fost transportată la spital pentru a fi evaluată.

UPDATE. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Femeia gravidă a fost evaluată de echipajul SMURD Vâlcea și transportată la Spitalul Brezoi pentru a primi îngrijiri medicale.

Ziua și accidentul pe Valea Oltului. În urmă cu puțin timp, Poliția Vâlcea a anunțat că un nou eveniment rutier a avut loc pe DN 7, de data aceasta în zona Călinești, de pe raza orașului Brezoi.

Din primele informații, trei autoturisme ar fi fost implicate, fiind vorba se pare de o depășire neregulamentară.

Sunt anunțate trei victime în urma impactului: o femeie gravidă, un copil și o persoană adultă. Toate trei sunt conștiente și stabile. S-a mai trimis o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. Femeia este gravidă în 7 luni.

În zonă se circulă alternativ, prin dirijare.

Vom reveni.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like