FOTO. Beat, un vâlcean a distrus un gard și s-a răsturnat cu mașina pe DN 65 C, la Roești

/

Incidentul a avut loc noaptea trecută, când polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata, în timp ce patrulau pe DN 65 C, pe raza comunei Roești, au observat o mașină răsturnată pe marginea drumului. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina în afara carosabilului, a distrus gardul unei locuințe și s-a răsturnat pe plafon.

Polițiștii l-au identificat la fața locului pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, din comuna Popești. Evident că i-au pus ”fiola”, aparatul etilotest scoțând în evidență că șoferul avea o alcoolemie de de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a procedat la conducerea bărbatului la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, proprietarii locuinței vor să depună plângere pentru distrugerea gardului.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like