FOTO. Continuă căutările bărbatului care a căzut în râul Olt la Băbeni, jud. Vâlcea

Pompierii de la ISU Vâlcea anunță că s-au reluat operațiunile de căutare a bărbatului de 50 de ani, care a căzut în râul Olt în zona Barajului Băbeni. Victima se pare că era angajat al unei societăți comerciale și executa o serie de lucrări de mentenanță la vanele de evacuare a apei la Hidrocentrala din Băbeni.

Nefericitul accident a avut loc joi, 9 mai 2019, în jurul orei 14.00. Până acum, eforturile scafandrilor care s-au deplasat în zonă au fost în zadar, trupul bărbatului nefiind găsit. De aceea, în această dimineață de sâmbătă, 11 mai 2019, s-au reluat căutările.

Căutările se desfășoară cu o barcă de la Hidroserv, patru bărbi ale Asociației Pescarilor, o barcă a ISU Vâlcea. La fața locului se deplasează acum și o echipă de scafandri care va efectua căutări în zona grătarelor de la CHE Ionești, în aval de CHE Slăvitești. Turbinele au fost oprite începând cu ora 10.00.

Mai trebuie precizat în acest caz că Poliția Vâlcea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, ITM Vâlcea a început o anchetă pentru a stabili dacă angajatul avea echipament de protecție în momentul efectuării lucrărilor.

loading...

You May Also Like