FOTO. Gorjeni prinși în trafic la Vâlcea transportând 630 litri de gazolină

Polițiștii vâlceni au primit informații potrivit cărora două mașini vor tranzita județul Vâlcea transportând ilegal circa 630 de litri de produs petrolier. Ca urmare, s-au organizat filtre, iar pe raza comunei Alunu au fost oprite cele două autoturisme, polițiștii constatând că informațiile primite erau reale. Incidentul a avut loc luni, 24 iunie 2019, iar unul dintre șoferi s-a ales și cu un dosar penal pentru că nu deținea permis de conducere.

“La data de 24 iunie a.c., polițiștii, în baza informațiilor deținute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme.

Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii. De asemnea în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu 2000 lei, conform art.11 din O.U.G 271/2000.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienței gazolinei” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like