FOTO. Măsurile anti-COVID, nerespectate de 180 de vâlceni week-end-ul trecut

În doar două zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au aplicat 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei în cadrul acțiunilor punctuale și controalelor inopinate, organizate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii vâlceni au constatat și foarte multe abateri la regimul circulației rutiere, infracțiuni și contravenții.

În acest week-end, în zilele de 19 și 20 decembrie, polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice.

Au fost legitimate 3.325 de persoane, verificate peste 200 de mijloace de transport în comun și 262 de societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 de lei, dintre care 149, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi 31 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

loading...

You May Also Like