FOTO/RÂMNICU VÂLCEA. S-a ajuns la bătaie după ce un individ și-a făcut nevoile la colțul unui bloc

/

UPDATE: Revenim cu informații referitoare la incidentul ce a avut loc aseară în cartierul Nord al Râmnicului, unde doi bărbați s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei a urinat în public, la colțul unui bloc. Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea susțin că ”bărbatul care a făcut gestul obscen, în scop de autoapărare, s-ar fi folosit de o armă neletală, tip pistol-airsoft, neîncărcat cu muniţie, pentru a îl intimida pe celălalt bărbat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, de 40 de ani, nu este deţinător autorizat pentru nicio categorie de armă. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru audieri. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, ameninţare și lovirea şi alte violenţe”.


Incident ilar în această seară în cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. Un individ de 52 de ani a fost surprins făcându-și nevoile fiziologice (urina) la colțul unui bloc. El a fost observat de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care se uita în acel moment pe fereastră. Evident că acesta din urmă a reacționat, reproșând gestul inadmisibil, iar după un schimb de replici și de înjurături a coborât la scara blocului. De aici totul a degenerat, bărbatul prins ușurându-se în public fiind destul de agresiv, iar de la expresiile injurioase aruncate și de unul și de altul s-a ajuns cu ușurință la împărțit de pumni.


Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns trei echipaje ale Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, ambele persoane implicate în scandal fiind duse la secție pentru declarații.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like