FOTO. RAZIE de AMPLOARE în RÂMNICU VÂLCEA. Peste 70 de polițiști au fost angrenați în acțiune!

Nu mai puţin de 71 de polițiști au fost angrenaţi într-o razie de amploare în municipiul Râmnicu Vâlcea. Acţiunea în forţă a avut loc marţi, 11 februarie 2020, oamenii legii încercând să le inducă cetăţenilor un sentiment de siguranţă, dar şi de autoritate a poliţiei. De asemenea, agenţii au avut ca principal scop prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, precum şi a reducerii numărului accidentelor rutiere. Razia a avut şi rezultate, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vâlcea:
“Polițiștii au oprit pentru control 108 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 40 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

De asemenea, au fost legitimate 207 persoane și au fost reținute 4 permise de conducere și un certificatde înmatriculare.

Au fost controlate și 5 societăți comerciale, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Totodată au fost desfășurate și activități în barurile și cafenelele de pe raza municipiului, pentru identificarea elevilor care absentează de la cursurile unităților de învățământ, fiind identificați și legitimați 17 elevi, urmând să fie informate conducerile unităților școlare pentru dispunerea de măsuri disciplinare.

Razia a beneficiat și de sprijinul jandarmilor”.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like