FOTO – RAZIE în VÂLCEA. Taximetriștii au fost vizați!

/

Aproape 130 de mașini au fost oprite în trafic ieri, 17 ianuarie 2023, vizații fiind, în special, autovehiculele destinate transportului în regim de taxi. Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea încearcă, prin astfel de acțiuni, să prevină încălcarea legislației privind transportul public de persoane în regim de taxi, transportului alternativ, dar și să elimine pirateria în domeniu.

Astfel, bilanțul raziei este următorul: au fost verificate 129 de autovehicule, au fost legitimate 158 de persoane și au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 17.400 de lei. Dintre acestea, 35 au fost aplicate conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 3 conform Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și o sancțiune conform H.G. nr. 69/2012.

Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like