FOTO. Tânăr din Râmnicu Vâlcea, prins după ce a furat dintr-un cabinet medical

A intrat în cabinetul unui medic din Râmnicu Vâlcea și când a văzut că nu este observat de nimeni a luat portofelul asistenței și mai multe documente personale și a fugit. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din municipiu, Matei Dumitru L., care a fost prins la scurt timp după comiterea infracțiunii și reținut pentru 24 de ore. Se pare că tânărul este recidivist, fiind suspect și în câteva dosare de tâlhărie.

“La data de 19 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați, de un medic, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută, a pătruns în cabinetul medical unde iși desfășura activitatea și a sustras un portofel în care se afla suma de 170 lei și mai multe documente personale, care aparțineau unui asistent medical din cadrul cabinetului.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice într-un timp scurt, un tânăr de 18 ani din municipiu Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 21 iunie a.c., acesta o sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, unde vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Cercetările continuă, tânărul fiind bănuit și de comiterea a altor fapte de furt” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like