FOTO: Tentativă de suicid în Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a fost salvat de polițiști

/

Și-a anunțat soția că are de gând să se sinucidă, și-a pus o sfoară de gât și s-a urcat pe conductele de la ieșirea din municipiul Râmnicu Vâlcea. Din fericire, polițiștii au ajuns rapid la fața locului și l-au împiedicat să facă vreun gest necugetat. Incidentul a avut loc în data de, 28 iunie, în jurul orei 14.00. Polițiștii au fost sesizați de soția care s-a alarmat după primirea mesajelor pe telefon.

“Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că soțul acesteia a plecat de la domiciliu în data de 26.06. 2022, iar în cursul zilei de 28.06.2022 i-a trimis mai multe mesaje din care reiese faptul că intenționează să se sinucidă, întrucât aceasta i-a spus că vrea să divorțeze.

Aceasta a mai relatat faptul că, soțul nu suferă de afecțiuni psihice și nici nu urmează vreun tratament medicamentos.

Ajunși la fața locului, polițiștii Biroului de iInvestigații Criminale și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vâlcea au reușit să identifice cu operativitate persoana în cauză, purtând de asemenea mai multe discuții în vederea determinării acestuia de a nu se sinucide.

Bărbatul în cauză a fost internat la secția de Psihiatrie” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like