FOTO-VÂLCEA. A făcut accident cu TIR-ul plin de lemne furate

/

Un bărbat din Mureș s-a ales cu dosar penal la Vâlcea după ce a fost implicat într-un accident rutier la Călimănești. Omul conducea un TIR plin cu lemne furate, iar ghinionul său a fost că polițiștii vâlceni au fost vigilenți și au verificat încărcătura.

Incidentul a avut loc în noaptea de 26 spre 27 septembrie a.c., în jurul orelor 00.05, pe Drumul Național 7CC. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Mureș , în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, în care transporta material lemnos, pe centura orașului Călimănești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificării încărcăturii, polițiștii rutieri au constatat faptul că materialul lemnos este transportat fără documente specifice de transport, motiv pentru care a fost dispusă confiscarea cantității de 19 mc lemn de foc și a vehiculului în care se află.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documentele specifice de transport.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like