FOTO – VÂLCEA. Femeie dispărută a fost găsită!

UPDATE: Ramona Preda, femeia dispărută sâmbătă, a fost găsită la Slatina. Deocamdată nu se știe cum a ajuns acolo, important este însă ca ea este teafără și nevătămată.

O femeie de 39 de ani este căutată cu disperare de familie. Sâmbătă, 13 iulie 2019, Ramona Preda a venit în Vâlcea de la Călărași pentru a-și vizita mama care locuiește la Berbești. Ea a coborât din autobuz in Autogara 1 Mai din Râmnicu Vâlcea, iar în jurul orei 09.30 a fost văzută ultima oară, de o persoana din Călărași care o cunoștea, stând pe o bancă și fumând o țigară. De atunci nu se mai știe nimic despre Ramona Preda, ea peactic a dispărut fără urme.

Familia susține că, în momentul în care a plecat din Călărași spre Vâlcea era îmbrăcată cu o vestă de piele de culoarea muștarului, purta o șapcă roșie pe cap și era încălțată cu o pereche de adidași albi cu dungi negre (Adidas).

Persoanele care au văzut-o și ar putea da detalii despre actuala ei locație sunt rugate să-l contacteze pe fratele ei la adresa de Facebook https://www.facebook.com/octavian.tavi.146, să sune la numărul de telefon +41786929669 (numar de Elveția) sau la Poliție.

You May Also Like