FOTO/VÂLCEA: Femeie găsită inconștientă într-o casă cuprinsă de flăcări


La un pas de tragedie a fost o femeie de 47 de ani din comuna Sinești, județul Vâlcea. Ea a fost găsită de pompieri în stare de inconștiență în propria-i casă care a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul s-a petrecut aseară, 11 ianuarie 2022, la ora 20.52. Din fericire, victima a fost stabilizată de cadrele medicale ajunse la fața locului și transportată la spital.


“Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case de locuit, construit din lemn, pe o suprafaţă de circa 4 mp., bunurile din două camere. De asemenea, au fost degradate: bunurile din alte două camere și mobilierul din acestea.
A fost necesară intervenția echipajului SMURD pentru stabilizarea proprietari, în vârstă de 47 de ani, găsită în stare de inconștiență din cauza inhalării de monoxid de carbon. După stabilizare victima a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea unei surse de aprindere pentru generarea incendiului” – precizează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like