FOTO. Vâlcean implicat într-un ACCIDENT GRAV în zona Aeroportului Craiova

Un vâlcean de 35 de ani, șofer al unei dube, a fost implicat într-un accident rutier ce s-a produs ieri, pe Calea Bucureşti, în zona Aeroportului Craiova. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii de circulație au stabilit că vinovat de producerea accidentului s-ar face un craiovean de 74 de ani, aflat la volanul unui autoturism, care a încercat să întoarcă peste linia dublă continuă fără să se asigure. Autoturismul a fost lovit în plin de o dubă, care s-a răsturnat pe şosea.

„Un bărbat care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, ar fi încercat să efectueze o manevra neregulamentara de întoarcere în zona Aeroportului Craiova. Autoturismul a fost lovit de o autoutilitară care circula din sens opus. În urma accidentului au rezultat două victime, ambele conștiente, din autoturism”, au precizat poliţiştii doljeni.

În urma impactului, craioveanul de 74 de ani, dar şi soţia acestuia, pasageră în autoturism, au fost răniți și transportați la spital. Asta în timp ce șoferul din Vâlcea al dubei a scăpat nevătămat.

„O persoană a fost încarcerată, constientă şi cooperantă. S-a lucrat pentru descarcerare. Cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă”, au transmis pompierii doljeni.

loading...

You May Also Like