FOTO. Vâlceni din Bujoreni răniți într-un accident grav la Pitești

/

Doi vâlceni, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 54 de ani, din comuna Bujoreni, au fost implicați într-un accident rutier grav. Totul s-a întâmplat duminică după amiază, în jurul orei 14.30, în Pitești, în zona Metro.
Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, bărbatul de 54 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, conducea un autoturism pe DN 65 B, din direcția A1 către Pitești, iar, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din Pitești. Ulterior, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți. De asemenea, alte cinci persoane, pasageri în cele doua autoturisme, au suferit contuzii și traumatisme, după cum urmează: femeie de 54 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, pasageră în primul autoturism; patru bărbați, de naționalitate turcă, cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism.

Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like