FOTO. Vâlceni implicați într-un ACCIDENT RUTIER pe A1

/

Un autoturism înmatriculat în județul Vâlcea a fost implicat într-un accident rutier pe A 1, în zona Bascov, județul Argeș. S-a întâmplat în această după-amiază de vineri, 22 martie 2022.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, la ieșirea de spre Bascov, Str. Serelor – DN 7, (curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător prin succesiune de indicatoare și marcaje rutiere ), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, în urma impactului sărind peste acesta.

În urma coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri din autoturism, respectiv bărbat de 35 de ani, din comuna Padina, judetul Buzău, pasager dreapta față, și femeie de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like