FOTO-VIDEO. ACCIDENT MORTAL pe DN 7, între RÂMNICU VÂLCEA şi PITEŞTI

Grav accident pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, pe raza localității Valea Ursului. În accident au fost implicate trei vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț.

La locul intervenție s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, plus un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. Pompierii ajunși la fața locului au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât erau scurgeri de lichide combustibile, și au început manevrele de descarcerare pentru extragerea a două victime aflate în autoturism, care din păcate s-a constatat că nu prezentau semne vitale, ulterior fiind declarat decesul. Persoanele decedate sunt un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 22 de ani.
În total au fost 4 victime, celelalte două sunt doi bărbați care se aflau în camionetă, unul a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

loading...

You May Also Like