FOTO/VIDEO. ACCIDENT MORTAL la GALICEA. Un bărbat a murit, iar un copil de 3 ani e în stare gravă

/


UPDATE. Copilul rănit va fi transferat cu un elicopter SMURD la un spital din București. El se afla în mașină cu bunicii lui și nu cu părinții așa cum erau informațiile la prima oră a dimineții.

Un copil de 3 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost scos dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism implicat într-un accident rutier. Din păcate bunicul său a decedat în urma impactului. În mașină se mai afla bunica copilului, ea fiind rănită ușor.

Accidentul de circulație a avut loc în această dimineață de duminică, 25 septembrie 2022, în jurul orei 06.00. Totul s-a petrecut pe Dj 678 A, pe raza comunei Galicea, sat Bratia Vale, în județul Vâlcea. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un cap de pod.

“În urma impactului, au rezultat trei victime, din care una încarcerată (doi adulți și un minor de trei ani). Pentru salvarea acestora, au intervenit două echipaje ale ISU (o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD).
În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viata. De asemenea, minorul în vârstă de aproximativ 3 ani și încă o femeie au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la UPU Vâlcea. Din păcate, starea minorului este gravă, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabila, conștientă și cooperantă” – precizează ISU Vâlcea.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like