FOTO – VIDEO: ACCIDENTE în OSTROVENI. Beat, a intrat în mai multe mașini

UPDATE 2: Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Mâine bărbatul o sa fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.


UPDATE: Șoferul este din Drăgășani, are 55 de ani, și s-a urcat la volan chiar dacă avea permisul reținut pentru conducere sub influența alcoolului. Sigur, și de data aceasta tot beat a condus, testarea cu aparatul etilotest scoțând în evidență că Marian G. avea o alcoolemie, în momentul producerii accidentelor, de 1.16 mg/l în aerul pur expirat. Omul s-a ales cu dosar penal.

În urmă cu putin timp, un individ de circa 50 de ani a provocat doua accidente in cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea. Aflat la volanul unei dube, Marian G. a lovit prima data pasajul de la Cina, a intrat in doua masini, dar si-a continuat drumul. A mers pana in sensul giratoriu de la Casa Tineretului, acolo unde a provocat un alt accident rutier, lovind trei masini. Din primele date, omul se afla la volan sub influenta alcoolului. Martorii spun ca el isi motiveaza gestul prin faptul ca si-ar fi pierdut casa, fiindu-i luata de banca.

Soferul se afla acum in custodia politistilor.

Se pare ca ar fi si o victima ranita usor.

vom reveni!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like