FOTO-VIDEO: Casă distrusă de flăcări într-o comună din nordul județului Vâlcea

/

O casă a fost distrusă într-un incendiu ce a avut loc azi, 3 mai 2022, în comuna Perișani, sat Mlăceni, județul Vâlcea. Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 14.00, pentru stingerea flăcărilor la fața locului fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Până la lichidarea incendiului au ars: acoperișul casei construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 60 mp., mai multe anexe gospodărești construite din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 25 mp., tâmplăria interioară și exterioară a casei de locuit, precum și mobilierul din 2 camere. De asemenea, s-au degradat electrocasnicele din locuință (televizor, frigider, radiocasetofon).
După mai bine de o orăde la sosirea pompierilor la locul intervenției, flăcările au fost stinse. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat de la coșul pentru evacuarea fumului, rămas necurățat înaintea folosirii sistemului de încălzire.

loading...

You May Also Like