FOTO/VIDEO. Conductă de gaz avariată în urma unui accident, în Râmnic. Oameni evacuați din gospodării

/

În urma unui accident rutier, o conductă de alimentare cu gaz metan a fost avariată, iar pompierii de la ISU Vâlcea au decis să evacueze două gospodării din zonă. Asta pentru că exista riscul unei explozii puternice. Incidentul s-a petrecut azi, în jurul orei 13.40, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Știrbei Vodă. Potrivit primelor informații, șoferul camionului a părăsit partea carosabilă, intrând în conductă.

“In urma producerii coliziunii, au rezultat emanatii de gaz metan, existând riscul producerii unei explozii. Pentru a înlătură posibilitatea producerii de victime, pompierii sosiți la fața locului au evacuat patru persoane existente în doua gospodarii după care au întrerupt circulația rutiera și au restricționat accesul persoanelor neautorizare în perimetrul de risc. La fața locului, au acționat doua echipaje cu autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj CBRN care a monitorizat concentrația gazului emanat, pana la înlăturarea pericolului producerii unei explozii.

De asemenea a fost anuntata si o echipa a furnizorului de gaz, emisia fiind întrerupta de echipa specializata. Din măsurătorile efectuate, a rezultat faptul ca valorile inregistrate de echipajul CBRN nu au depășit limita inferioara de explozie” – precizează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like