FOTO-VIDEO. Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Râmnicu Vâlcea, zona Elegant

/

A uitat o oală cu untură pe aragaz și și-a distrus întreaga bucătărie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind vorba doar de pagube materiale. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 21.42, în municipiul Râmnicu Vâlcea, Zona Nord (Elegant), pe Strada Doctor Hacman, bloc A1, scara B, etaj 9.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă de lucru la înălțime, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii militari au evacuat locatarii de pe scara pe care se manifesta incendiul, după care au pătruns în apartamentul afectat. La fața locului au constatat că flăcările s-au declanșat în zona bucătăriei apartamentului situat la etajul 9” – precizează ISU Vâlcea.

Incendiul a fost lichidat rapid, după un sfert de oră. Exploxia și flăcările au fost afectate elementele de mobilier și electrocasnicele din bucătărie. De asemenea, au fost afectați pereții, prin afumare, dar și o fereastră care s-a spart.

Două persoane au suferit atacuri de panică și ușoare intoxicații cu fum, motiv pentru care au fost evaluate de echipajele SAJ și SMURD, persoanele în cauză refuzând ulterior transportul la spital.

“Din relatarile proprietarului locuinței, incendiul s-a declanșat în interiorul bucătăriei, după ce a uitat o cratiță cu untură pe aragazul aprins, căldura degajată ducând la spargerea geamurilor imitând producerea unei explozii” – mai menționează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like