FOTO- VIDEO: Șofer de tir din Vâlcea, implicat într-un cumplit accident la Hunedoara

Un șofer de tir din Vâlcea a fost implicat într-un accident rutier cumplit în această după-amiază de sâmbâtă, 24 noiembrie 2018. S-a întâmplat pe DN7, în localitatea Vetel, Hunedoara, o persoană decedând și alta fiind în stare gravă.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de TIR pe DN7, în localitatea Vetel din direcția Deva – Arad, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism aflat in fața sa, ce intenționa schimbarea direcției de mers la stânga, pe care l-a lovit, iar in urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit din partea laterală dreapta de un alt ansamblu de TIR, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, care circula regulamentar din sens opus.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducatoarei autoturismului, o tânără în vârstă de 22 de ani și decesul unui tânăr în vârstă de 24 de ani pasager aflat pe locul din dreapta al autoturismului.
Sursa foto: IPJ Hunedoara
loading...

You May Also Like