FOTO/VIDEO: ACCIDENT la STOLNICENI. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni de la Fabrica de Conserve  

UPDATE: Vinovat de producerea accidentului este un şofer de 47 de ani, din Drăgaşani. Victima rănită grav este o femeie de 57 de ani. 

Celebra trecere de pietoni de la Fabrica de Conserve Râureni face din nou victime. De-a lungul timpului, acolo au avut loc zeci de accidente grave, multe persoane pierzându-şi viaţa. De aceea, nu de puţine ori li s-a atras atenţia autorităţilor locale că acea trecere de pietoni este slab iluminată, iar vâlcenii care sunt nevoiţi să o traverseze pentru a merge la serviciu sunt într-un permanent pericol.

Şi iată că s-a întâmplat din nou! Vineri noaptea, 18 august 2017, în jurul orei 23.00, două persoane au fost lovite chiar pe trecerea de pietoni din zona Fabricii de Conserve Râureni. Şoferul unui autoturism nu le-a acordat prioritate de trecere şi le-a spulberat pur şi simplu.

Una din victime a scăpat cu leziuni uşoare şi cu un atac de panică ce a fost tratat la faţa locului de un echipaj SMURD, însă cea de-a doua victima a fost transportată de ambulanţă cu leziuni serioase la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.