FURTURI din MAŞINI în două comune din VÂLCEA. Hoţul a fost prins!

/

Un vâlcean de 42 de ani este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a două furturi din autoturisme din comunele Costești și Bărbătești. El a fost depistat de poliţişti, iar bunurile au fost recuperate.

Din cercetările efectuate rezultă faptul că, la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, P.D.I., de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi spart geamul unui autoturism, care se afla în parcarea Muzeului Trovanților, din comuna Costești, de unde ar fi sustras bani, acte personale și carduri bancare, producând un prejudiciu estimat la 1.000 de lei.

De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., același bărbat ar fi spart geamul unei autoutilitare, parcată pe raza comunei Bărbătești, de unde a sustras o tabletă.

În urma investigaţiilor criminalistice şi a cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au reușit probarea activităților infracționale și au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă bărbatul în cauză. Totodată, polițiștii au recuperat tableta sustrasă din autoutilitară și au predat-o persoanei vătămate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu” – precizează poliţiştii vâlceni.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.