GRAV – AMENINŢĂRI cu PISTOLUL în TRAFIC în RÂMNICU VÂLCEA

Un incident grav a avut loc luni, 10 iulie 2017, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, chiar în trafic. Un tânăr din oraş l-a ameninţat cu pistolul pe un bărbat din Băile Olăneşti, după ce se şicanaseră în trafic. 

“La data de 10 iulie a.c., un bărbat din Oraşul Băile Olăneşti, a sesizat poliția cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul în zona centrală a oraşului, a fost ameninţat cu pistolul de conducătorul unui alt autoturism, persoană cu care iniţial a avut unele divergenţe în trafic.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Postului de poliție Păușești-Măglași au constituit un filtru la ieşierea din oraş, fiind identificat și oprit un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul a pus la dispoziţia polițiștilor un pistol de autoapărare calibrul 10×28, pentru care deținea permis. În cauză a fost constituit dosar penal, urmând să se efectueze cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de amenințare, de asemenea a fost ridicat pistolul și încărcătorul acestuia împreună cu muniția, fiind dispuse verificări cu privire la respectarea regimului armelor și munițiilor” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.