GRAV. Un ELEV din VÂLCEA a fugit de la ŞCOALĂ. Căutat de poliţişti!

A fugit de la şcoală, supărat nevoie mare că a fost certat de mama sa acasă. Este vorba despre un elev de 13 ani, care în data de 14 noiembrie a.c. i-a pus pe jar pe poliţişti, care l-au căutat câteva ore bune în zonă. 

În cursul zilei de ieri, 14 noiembrie, polițiștii  Postului de poliție Muereasca au fost sesizați de o femeie din comună, cu privire la faptul că fiul său minor, de 13 ani, a fugit de la școală, în timpul orelor,  fiind supărat după ce fusese certat de mama sa.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că mama băiatului s-a dus dimineața la școala unde învață copilul, pentru a-l verifica. Între cei doi ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, băiatul fugind în câmpul din apropierea școlii.

S-au organizat echipe de căutare din cadrul I.P.J. Vâlcea, I.J.J. Vâlcea și I.S.U. Vâlcea, băiatul fiind găsit în scurt timp deplasându-se pe malul unui pârâu, în Muereasca. Copilul a fost preluat de mama sa. Din verificările realizate, s-a stabilit că băiatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

loading...

You May Also Like