FOTO. Un bărbat din Vâlcea a provocat un accident în Olt și a fugit, abandonându-și prietenul rănit

De lașitate a dat dovadă un șofer de 61 de ani, din județul Vâlcea, care a provocat un accident rutier pe un drum din județul Olt, iar apoi a fugit, abandonându-și prietenul rănit cu care se afla în autoturism. Conducătorul auto a fost identificat la circa o oră după evenimentul rutier.
Accidentul rutier s-a produs în localitatea Curtişoara, din judeţul Olt, maşina condusă de vâlcean răsturnându-se în afara carosabilului. Lângă autoturism a fost găsit, de către echipajele de prim-ajutor, un bărbat de 31 de ani, care era rănit grav. Cei doi ocupanţi ai maşinii au fost scoşi din autoturism de către un martor, însă şoferul a rupt-o la fugă imediat. Poliţiştii l-au căutat inclusiv în localităţile apropiate, bărbatul fiind găsit în cele din urmă tot în Curtişoara, pe o altă stradă.

„Ieri, 21 martie 2021, la aproximativ două ore de la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Curtişoara, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţie Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din judeţul Vâlcea, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părţii carosabile.

Bărbatul bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o concentraţie de 0, 17 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul care a fugit de la locul accidentului este cercetat pentru infracţiunile de  “vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

loading...

You May Also Like