Încă un caz de violenţă în familie în Vâlcea

Şi-a agresat soţia, oamenii legii i-au impus să păstreze distanţa însă el a încălcat-o cu bună ştiinţă. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din comuna Berislăveşti, judeţul Vâlcea, care a fost reţinut 24 de ore pentru violenţă în familie, încălcarea ordinului de protecţie şi ameninţare.

“În cursul lunii martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Sălătrucel, cu privire la faptul că, soțul ei este sub influența băuturilor alcoolice și este violent.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Totodată polițiștii au emis și un ordin de protecției provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința comună și obligat să păstreze o distanță de 100 de m, ordin ce a fost prelungit de Judecătoria Brezoi pentru o perioadă de 6 luni de zile.

La data de 20 mai a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, bărbatul de 44 de ani, nu a respectat ordinul de protecției, respectiv distanța pe care trebuia să o mențină față de soția sa și i-ar fi adresa amenințări cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.

loading...

You May Also Like