INCREDIBIL: Un adolescent din Vâlcea a ascuns bunurile furate într-o pădure

A jefuit o casă din Lăpuşata, iar mai apoi a ascuns bunurile sustrase într-o pădure din apropiere. Este vorba despre un adolescent din localitatea respectivă, care a pătruns în locuinţa cu pricina de mai multe ori în perioada 25 martie – 1 aprilie 2017. Acum, tânărul se află în atenţia oamenilor legii, el fiind acuzat de furt calificat.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata au depistat un minor, bănuit de furtul mai multor bunuri, dintr-o locuinţă, din comuna Lăpuşata, în valoare de peste 1.000 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 25 martie – 1 aprilie a.c., M.I.M., de 15 ani, din comuna Lăpuşata, ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din localitate, de unde ar fi sustras 3 motoferestrăie şi alte unelte, în valoare totală de peste 1.000 de lei.

Poliţiştii au recuperat o mare parte din bunurile sustrase, pe care minorul le ascunsese într-o pădure, din apropiere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta” – precizează poliţiştii de la IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.