MAŞINĂ FURATĂ, cumpărată de un VÂLCEAN. Poliţiştii au intrat pe fir…

În luna august 2017, un bărbat din Mitrofani, judeţul Vâlcea, a cumpărat un autoturism pentru care a plătit suma de 3500 de lei. Toate bune şi frumoase până luni, 4 decemb rie 2017, când omul s-a trezit oprit de poliţie în trafic, în municipiul Drăgăşani, şi a aflat că maşina era de fapt furată din Satu Mare. Ca urmare, vâlceanul a rămas fără autoturism şi cu banii daţi.

“În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat în Drăgășani un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras în luna mai, din Satu-Mare. Autoturismul mentionat se afla în posesia unui bărbat  din comuna Mitrofani, județul Valcea, din verificări rezultând că acesta ar fi achiziționat autovehiculul  în cursul lunii august a.c., de la un alt bărbat din Drăgășani, căruia i-ar fi plătit 3.500 lei.

S-a luat legătura cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-I.P.J.Satu-Mare,  aceștia confirmând că autoturismul face obiectul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au ridicat autoturismul,  în vederea predarii către polițiștii din cadrul I.P.J. Satu Mare” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like