UPDATE. Maşină incendiată la Drăgăşani. Piromanul a fost arestat

UPDATE: Piromanul care a incendiat o maşină la Drăgăşani a fost prins de poliţişti şi arestat. Omul se pare că a dat foc la două tomberoane şi unei Dacii 1310 ce era abandonată pe domeniul public. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului GEANTĂ ADRIAN – MARIAN, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 26.06.2020 şi până la data de 25.07.2020 inclusiv. În baza art. 230 C.p.p. dispune emiterea de urgenţă a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge solicitarea inculpatului privind luarea faţă de acesta a măsurii controlului judiciar” – se arată în minuta Judecătoriei Drăgăşani.

Ştirea iniţială…

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 26 iunie 2020, la ora 01.19, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgășani, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism.

Până la stingerea acestuia, au ars elementele combustibile din zona portbagajului. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii focului, în mod intenționat, de către o persoană neidentificată.

foto arhivă

loading...

You May Also Like