MINORE din VÂLCEA, date DISPĂRUTE! Dacă le-aţi văzut, sunaţi la 112!

/

UPDATE 24 ianuarie 2017: Cele două minore din Vâlcea, care au dispărut încă din data de 18 ianuarie, nu au fost găsite încă, iar poliţiştii nu au date noi cu privire la  dispariţia lor. Ca o noutate, oamenii legii urmează să le dea în consemn la Frontieră.

Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acestora nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

La data de 18 ianuarie a.c., Bâldea Elena – Cătălina, de 14 ani, a plecat de la domiciliu din localitatea Bălceşti la liceul la care este elevă şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor.
Minora se află la prima plecare de acest gen şi este pusă şi în urmărire naţională.

Semnalmente: înălţime 1.60m, greutate 50 kg, faţa ovală, ten închis, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor.
Obiecte de îmbrăcăminte: La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, geacă de fâs de culoare neagră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.
Totodată, împreună cu aceasta, a plecat de la domiciliu şi minora Lisandru Denisa, de 15 ani, elevă la acelaşi liceu din localitatea Bălceşti.
Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ten închis, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor.
La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albă, geacă de fâş de culoare albastră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră şi o geantă de culoare neagră.
Minora nu este la prima plecare voluntară. În urma primelor verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele 2 minore au plecat împreună de la şcoală şi că au fost văzute în municipiul Craiova.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

loading...

You May Also Like