POLIŢIA VÂLCEA: Sute de amenzi aplicate de poliţişti

 

Zeci de acţiuni ale poliţiştilor IPJ Vâlcea au avut loc pe parcursul ultimei săptămâni, fiind vorba de activităţi suplimentare ce au avut rolul de a asigura siguranţa cetăţenilor, de a preveni faptele antisociale şi de a menţine ordinea şi liniştea publică.

Astfel, numai vineri, 5 august 2016, 45 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor şi luptători de intervenţie rapidă au organizat 13 acţiuni.

Poliţiştii au efectuat verificări cu privire la 50 de persoane şi au aplicat 166 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 65.000 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 13 sancţiuni pentru fapte prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat  129 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

loading...

You May Also Like