Puține contravenții și infracțiuni pe șoselele din Vâlcea în minivacanța de Paște

/

În minivacanța de Paște, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au avut zile relativ liniștite. Deși au acționat frecvent pe principalele artere rutiere ce străbat județul, majoritatea conducătorilor auto s-au comportat exemplar. Ca dovadă, în 3 zile au fost aplicate doar 68 de sancțiuni contravenționale și s-a constatat doar o infracțiune.

“Zilnic, polițiștii rutieri au organizat și desfășurat acțiuni preventiv-reactive pentru prevenirea evenimentelor nedorite, pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri vâlceni au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, valoarea acestora fiind de peste 21.000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au ridicat în vedere suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, din care 2 pentru viteză, iar 1 în urma constatării unei infracțiuni la regimul rutier, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like